Problemi kose i vlasišta često su posljednja prepreka koja stoji između želje za lijepom i njegovanom kosom i njene realizacije. Mi u Fen Baru vjerujemo kako je samo zdrava kosa lijepa kosa, zato smo osobitu pažnju posvetili upravo njenom zdravlju.

Koliko ste samo puta došli u frizerski salon očekujući frizuru koja će izgledati lijepo barem nekoliko dana, ali su kovrče vrlo brzo počele gubiti svoju formu ili se kosa počela mastiti u vrlo kratkom vremenu? Uzrok tome može biti i neodgovarajući šampon koji se frizeri koristili. Naime, u većini frizerskih salona česta je praksa imati samo jedan šampon i jedan regenerator kojim se njeguje kosa svim klijentima i klijenticama ili, još gore, u boce skupih šampona prelijevati one jeftinije kako bi se uštedilo na troškovima… Rezultat toga je kosa koja vrlo brzo gubi svježinu, a može doći i do većih problema kao što su crvenilo i svrbež vlasišta.

U Fen Baru, stoga, svakom klijentu pristupamo individualno od prvog pranja. Znajući kako svaka kosa i vlasište imaju svoje potrebe, naš prvi zadatak ih je detektirati. To radimo kroz kratak upitnik i korištenje specijalne dijagnostičke kamere kojom pregledavamo vlas i vlasište kako bismo odredili jedinstvene potrebe naših klijenata. Nakon što utvrdimo specifičnosti, kosu i vlasište njegujemo s Kemon Actyva proizvodima koji sa svojih čak 11 vrsta šampona koje koristimo u Fen Baru uspješno odgovaraju na sve potrebe, a uz njih koristimo i odgovarajuću masku koja je uključena u cijenu pranja.

Koristeći širok raspon proizvoda ekskluzivne liniju Actyva, talijanskog branda Kemon rješavamo brojne probleme kose i vlasišta, kao što su masno i/ili perutavo vlasište, suha i lomljiva kosa, bojana kosa bez sjaja… Naši profesionalni tretmani osmišljeni su kako bi istaknuli ljepotu vaše kose i održali vlasište zdravim.

3

Actyva linija je savršen spoj tradicije i inovacije u kojoj su ujedinjene funkcionalnosti znanosti i blagost prirode. Svi proizvodi koje koristimo su bez natrijevog lauril sulfata (SLS) i bez natrijevog lauret sulfata (SLES), a njihove formule bez parabena sigurne su za vlasište, kosu i okoliš.

Povezani proizvodi:

Colore Brillante Shampoo 250ml
Izrazi svoju osobnost noktima!