Tamnu kosu prošaranu svijetlim pramenovima i intenzivne nijanse plave polako mijenjaju jesenski tonovi. Promjena boje kose je, uz nekoliko novih komada u ormaru, najbrža i najefektnija promjena koju si možemo priuštiti. Ove jeseni se odlučite za divne bakrene tonove, čokoladnu boju ili neku od medenih nijansi.

img_6078

Bakrene kombinacije mogu biti bezbrojne. Tamni bakreni tonovi osvježit će monotonu smeđu kosu, a jarkocrvenoj će dati dozu profinjenosti i elegancije. Frizure koje najviše pristaju bakrenoj kosi su nježne i romantične. Ravan rez, jedan od hitova ove sezone, prepustite drugima, a za sebe birajte popularne šiške-zavjese ili ležerne kovrče.

img_6050

Čokoladno smeđa idealna je za jesenske dane i „ziherašice“ koje baš i ne vole eksperimentirati, ali vole biti u trendu. Prirodnim brinetama čokoladni će tonovi dati dodatni sjaj i svježinu. Ako imate tamniju kosu, čokoladne nijanse su također odličan izbor jer će joj dati poseban odsjaj.

img_6131

Za prave trendseterice, hit nijansa tijekom ove jeseni bit će medeno plava. Bacite li pogled na frizure poznatih dama, vidjet ćete da se većina odlučila upravo za nju. Medeno plava daje prirodniji i zavodljiv izgled, a pristaje gotovo svakom tenu.

img_2003

Za razliku od nekih drugih nijansi, ova je idealna za igranje make upom.

Izrazi svoju osobnost noktima!